Co si musíte pohlídat u bazarových pneumatik?

Co si musite pohlidat u bazarovych pneumatik

Je podle vás na čase vyměnit pneumatiky? Nebo chci chcete pořídit nové takzvaně do foroty? V tom případě máte dvě možnosti. Buď si koupíte pneu nové anebo ojeté. Co si při koupi bazarových pneu ohlídat?

Rozměry a hmotnost

Nejdříve se přesvědčte, jestli vámi vybrané pneumatiky odpovídají specifikaci vašeho vozidla. Je důležité, aby pneu odpovídaly rozměrově i splňovaly tzv. hmotnostní index. Též je dobré znát celou historii pneumatik, díky tomu nebudete kupovat zajíce v pytli.

Stáří a opotřebení pneumatiky

Zkontrolujte si i stáří pneumatik. Datum výroby pneumatik najdete na jejich bočnici. Nikdy ale nekupujte pneu starší 5 let. Zkontrolujte si i míru jejich opotřebení, tedy hloubku dezénu. U letních pneu je povoleno minimum 1,6 mm, u zimních je to 4 mm pro auta do 3,5 tun. Pro auta nad 3,5 tuny je stanoveno minimum na 6 mm.

Profesionální pneuservis – Praha 10

V žádném případě by neměla být pneumatika poškozená, například protržená nebo s vraženým hřebíkem atd. Jestliže byste si rádi nechali ohledně nových nebo použitých pneu poradit, oslovte například odborníky z Autopneu Novák s.r.o. Na firemních stránkách najdete sekci jak s bazarovými, tak i novými pneumatikami. Kromě toho si zde pořídíte i nové nebo použité disky.

 

Autopneu Novák vám navíc může pneu rovnou i přezout. Stačí se objednat online přes rezervační formulář. Ušetříte si tak čas čekáním. Tento autoservis patří k těm nejoblíbenějším v Praze, a to právem. Pyšní se skvělým přístupem k zákazníkům i kvalitou poskytovaných služeb.

Laserová geometrie a další služby

Pokud byste sháněli autoservis, který provádí například test podvozků, rovnání alu kol, dekarbonizaci motoru, seřízení geometrie nebo plnění klimatizace, i v těchto případech lze kontaktovat Autopneu Novák s.r.o.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.