Proč je nový Superb tak super?

Máte rádi Škodovky? A chcete mít v garáži tu nejlepší všech dob? V tom případě je vaše volba naprosto jasná. Nová Škoda Superb sklízí jedno ocenění za druhým a v prestižním magazínu Svět motorů byla označena jako nejlepší novodobý počin mladoboleslavské automobilky. Detaily vám prozradíme v následujících řádcích!

Poslední generace vozů Škoda vynikají dravým a přitom elegantním designem. Skvělým příkladem je nová Škoda Fabia, kterou se Ferdinand Piech nebál označit jako nejkrásnější vůz z celého koncernu Volkswagen. Že by nezaznamenal přítomnost vlajkové lodi? Vzhled je samozřejmě věc názorů, nicméně nová Škoda Superb je na silnici naprosto nepřehlédnutelná. Luxusní vzhled umocňují mohutné blatníky a velká kola.

Nový Superb má v rukávu snad všechny esa. Jedním z nich je nekompromisní prostor v interiéru. Opět posouvá laťku výše a nabízí spoustu místa pro řidiče a spolujezdce – o celé 4 cm více než u předchozí generace. Polepšili si také cestující na zadních sedadlech, kteří mají k dobru o 7 cm šířky více.

coolauta.cz_auto-poly_cz_01Jízda je nebývale komfortní zážitek. O pohodlí posádky se stará automatická třízónová klimatizace a zábavu zajišťuje informačně zábavní systém, který lze propojit s chytrým telefonem nebo tabletem. Samozřejmostí jsou všudypřítomné „Simply clever detaily“, které poznávacím znamenám nových Škodovek. V Superbu jich je 29 a jedním z nich jsou voděodolné schránky na deštníky v obou předních sedadlech. Položíte do nich deštník a voda odteče mimo vůz. Jak praktické…

coolauta.cz_auto-poly_cz_02Dalším lákadlem je obrovský zavazadlový prostor, který je u vozů této kategorie zanedbáván. Superb nabízí 625 litrů a Škoda Superb Combi téměř 2 000 litrů. K tomu přičtěte výkonné benzinové a dieselové motory s velmi nízkou spotřebou. Verze Superb GreenLine si na 100 kilometrů řekne jen o 3,7 litrů paliva. Tuto hodnotu by mu mohly závidět i některé skútry. Stále pochybujete o tom, že máte tu čest s nejlepší Škodovkou, která kdy byla vyrobena?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.